A költözés nem mindennapos feladat, sőt, a legtöbb család az életben átlagosan egy-két alkalommal veti bele magát egy ilyen kalandba, de vannak, akik soha. Ennek köszönhetően a legtöbb család nem is rendelkezik odahaza a megfelelő feltételekkel ahhoz, hogy értékeit, bútorait és egy egész élet alatt felgyűlt emlékeit, egyéb tárgyait bedobozolja és felrakodja egy szállításhoz megfelelő járműre.

SZEKSZÁRD ÉS 30KM-ES KÖRZETÉBEN INGYENES FELMÉRÉS

Cégünk hosszú évek tapasztalatának és összeszokott, rutinos munkatársainknak köszönhetően gyorsan és pontosan képes elvégezni a költöztetési munkálatokat. Önnek nincs más dolga, mint összecsomagolni, bedobozolni mindent, illetve megjelölni a törékeny tárgyakat tartalmazó csomagokat. Minden más a mi feladatunk.
Kedvező áron, gyorsan és pontosan dolgozunk, ráadásul cégünk székhelye is Szekszárdon található, így akár a szolgáltatásaink igénybe vételét megelőzően ingyenesen biztosítunk teljes körű felmérést is, amennyiben Önnek erre igénye van. Hétvégi felár nélkül az év minden napján várjuk hívását, tapasztalt munkatársaink pedig minden területen segítségére lesznek, hogy a költözés izgalmába és örömébe ne vegyüljön aggodalom vagy félelem. Egy családi ház költöztetése komoly kihívás, azonban tapasztalattal és szakértelemmel gyorsan és könnyedén megoldható.